miércoles, 21 de febrero de 2018

Diari 21 de Febrer del 2018

Diari d'aula

Quin ús dels ordinadors fomentem a l'escola?

De normal, l'únic contacte que tenen amb la tecnologia dins dels centres educatius és a l'aula d'informàtica, però això no significa que es faça un bon ús d'aquesta. Açò depén del docent, ja que li donarà l'enfocament que vulguen; alguns deixen els ordinadors per a temps lliure, però altres prefereixen utilitzar aquesta oportunitat per a poder aprofitar i introduïr als alumnes en aquest món.

Altres vegades són els propis pares els que es neguen a que els seus fills aprenguen a través de pantalles d'ordinadors, ja que pensen que no és apropiat i que no van a fer l'ús correcte de les tecnologies per a aprendre.

TuxPaint
És una ferramenta pareguda al Paint tradicional, però té altres eines que faciliten l'aprenentatge. Per exemple, hi ha formes de molt tipus o el document es guarda automàticament. A més a més, es poden guardar els documents en PNG.

Creació d'un tauler de joc amb el programa GIMP. Arrel d'una imatge d'un joc, hem de canviar el color del fons, algunes caselles d'un color diferent i la resta d'un mateix color. El resultat ha sigut el següent:


No hay comentarios:

Publicar un comentario