viernes, 20 de abril de 2018

20 d'Abril del 2018

Diari d'aula

Ricardo ens ha ensenyat com fer una rúbrica amb el programa anomenat "Rubistar". Omplint els buits, podem crear una taula amb la qual podem avaluar al nostre alumnar amb diferents ítems.

Després, hem arpés a fer una "webquest" mitjançant Google. Hem creat diverses pàgines com avaluació, tasca, crèdits... En cadascún hi ha una serie de recursos o d'explicacions que van relacionades amb els títols de cada pàgina creada.

La meura creació la podeu trobar en: WebQuest, respecte a la diversitat.


miércoles, 18 de abril de 2018

18 d'Abril del 2018

Diari d'aula

El dia de hui l'hem dedicat a formar el nostre propi Symbaloo. Consta d'una organització de Apps o llocs en la web que són útils i que estiguen al nostre abast.

D'aquesta manera, a la pàgina principal tenim tot el que volem sense haver de buscar per internet. En aquest cas ha sigut aplicat a un curs de primària, entre les quals he sel·leccionat aplicacions de Google, algunes per a crear jocs com exelearning, playposit o scratch.

sábado, 14 de abril de 2018

13 d'Abril del 2018

Diari d'aula

Hui hem realitzat a classe coses molt interessant amb Ricardo. Primer, ha explicat a través d'una presentació PowerPoint sobre les tecnologies de l'educació.

Més tard, entrant a la pàgina lab.tineye.com hem aconseguit crear un Collage solament introduint els colors que volem i, automàticament, s'obtenen diferents creacions que s'ajusten a la teua recerca. La meua ha sigut la següent:


Després, hem aprés a crear i insertar un calendari al nostre Blog, el meu el podeu trobar a la pàgina principal a la banda dreta.

I per últim, ens ha ensenyat a com buscar de diferents maneres per internet, utilitzant diverses tècniques per a trobar els documents. La meua recerca ha sigut sobre el llibre de "el principito" i les captures es troben a l'apartat "d'evidències".

miércoles, 11 de abril de 2018

11 d'Abril del 2018

Diari d'aula

Hui, a classe hem realitzat un qüestionari sobre la setmana d'activitats complementàries, en el qual hem posat la nostra opinió sobre aquesta setmana, algunes propostes i hem visualitzat les respostesen el document Exel. 
Després d'açò, ferem un qüestionari sobre un tema lliure per a primària. En el meu cas ha sigut sobre els éssers vius i ací teniu l'enllaç per a poder fer-lo. Postreriorment, s'adquireix la plantilla en Exel sobre els resultats que han obtingut aquells que han contestat a les preguntes: "Los seres vivos".