miércoles, 28 de marzo de 2018

28 de Març del 2018

Diari d'aula Hui, dimecres dia 28 de Març, hem visualitzat tots els treballs sobre els contes en format audiovisual de tots els nostres companys. S'han emprat diferents recursos com titelles, històries en seqüència, conte en 3D, etc. Després, s'han realitzat algunes preguntes en relació amb els aspectes tècnics de l'edició del video, la forma de grabació y el contingut que es vol transmetre amb el conte. Hi havia alguns problemes comuns, com el constant moviment de la càmera, la lluminositat, el vocabulari adaptat al curs corresponent. Aquests són coses normals a l'hora de treballar amb audiovisuals. Necessitem diversos materials per a fer més divertit l'apartat de la lectura o la narració, cosa que podem relacionar amb la plàstica per a poder crear amb imaginació, una noció bàsica de programes d'edició de videos o amb les llengües en què es pot contar les històries.

miércoles, 21 de marzo de 2018

21 de Març del 2018

Diari d'aula

La classe d'avuí ha sigut amb la plataforma "PlayPosit". Tracta sobre vídeos que s'utilitzen per a donar informació i, al mateix temps, afegir preguntes per poder evaluar si adquereixen els continguts. 

El meu video tracta sobre les tres funcions vitals dels éssers vius; nutrició, relació i reproducció. Amb aquest, explica algunes característiques que tenen cadascuna d'aquestes funcions junt amb imatges dels animals/persones corresponents, el que fa més divertida la visualització del vídeo. 


Després, s'ha de compartir amb dos o tres companys per a que realitzen les preguntes del video i poder observar les respostes per poder contrastar-les. Si noeres estudiant, pots fer-lo clicant ací.

miércoles, 14 de marzo de 2018

Diari 14 de Març del 2018

Diari d'aula

Hui hem explicat el significat dels nostres "Collage" a la resta dels companys. En el meu cas, relacionat amb la creació dels alumnes a l'aula ja que és una part molt important per a desenvolupar un bon aprenentatge.

 Després hem creat una capçalera per al nostre blog de l'assignatura, amb el titol de "Programari i maquinari".


La grandària l'hem ajustat amb el programa GIMP, ja que era molt gran, exactament 880 x 220.

viernes, 9 de marzo de 2018

diari 9 de Març del 2018

Diari d'aula

Hui, dia 9 de Març, la primera part de la classe hem realitzat l'exportació del vídeo de Powtoon al YouTube, després l'hem descarregat en format Mp4 (amb el OpenShot) i ja l'hem pujat a l'Aula Virtual.

El vídeo tracta sobre una presentació de mi mateixa que representa els meus gustos i dades sobre mi.

La segona part de la classe, fem el conte a audiovisual. Tractarem de recollir les imatges i la veu per poder crear el vídeo final. Utilitzant imatges i titelles fetes per nosaltres mateixa, representarem la història adaptada del conte "Elmer l'elefant".

miércoles, 7 de marzo de 2018

Diari dia 2 i 7 de Març del 2018

Diari d'aula

En aquestes dues sessions, hem creat un Collage relacionat amb l'entorn educatiu, fet amb el programa GIMP. Les imatges amb les que hem treballat són amb llicències, per a no tindre cap problema. Els resultats han sigut els següents:






A banda, hui dia 7 de Març hem començat a fer el nostre conte audiovisual. La selecció ha sigut un conte molt popular entre l'educació infantil i l'hem adaptat a la nostra història, la qual va sobre la discriminació pel color de pell.